Nordjyllands Batteri Service
Reparation af batteripakke

Hos Nordjyllands Batteriservice tilbyder vi renovering og reparation (rep) af batteripakker, som ikke længere virker eller ikke virker optimalt.

Vores simple proces:

Det første, vi gør, når vi modtager dit batteri, er at finde frem til fejlen. Der kan nemlig være mange forskellige årsager til, at dit batteri ikke virker længere.

Vi laver nye Batteri pakker samt reparerer og renoverer batteripakker til:

Men kontakt os endelig, hvis du har en anden slags batteri, du skal have repareret. Vi har mere end 10 års erfaring, med mange forskellige typer batteripakker.

Renovering eller komplet reparation (rep) af batterier

Alt efter hvad undersøgelsen af din batteripakke viser, vurderer vi, om batteripakken kan renoveres, eller om den kræver en komplet reparation.

I nogle tilfælde vil det være nok med en renovering, hvor vi skifter måske bare en enkelt del eller to. I andre tilfælde er det nødvendigt med en komplet reparation. Ved reparation skifter vi alle dele inde i batteriet, så du får et batteri, der er så godt som nyt.
*Vi tilbyder 2 års garanti som de eneste i Danmark.
Garanti gælder ikke ved brudt plombering, vandskader, hærværk, tab af batteri, forkert brug af lader, eller anden skade forsaget af forkert brug.

Vejledende priser - batteripakker til elcykler

24,0V: Vi Bruger udelukkende Kvalitets Celler Fra LG (ikke Kina Celler)

36.0V: Vi Bruger udelukkende Kvalitets Celler Fra LG (Ikke Kina Celler)

OBS! De ovenstående priser er vejledende og kan variere.

Aflevering af dit batteri

Afsendelse af batteripakke med Forsikring

Du kan let og hurtigt sende din batteripakke ind til os med et label, du skal blot have adgang til en printer. Brug formularen nedenunder til at udskrive dit label. Det koster 45 kr og sende et Batteri Dog max 2-5 kg .10 kg 100 kr 20kg 150 kr med forsikring . Fragt prisen skal ikke betales med samme men når batteriet sendes tilbage bliver beløbet lagt til Fakturaen

Aflevering af batteripakke

Du kan aflevere dit batteri hos os alle Hverdage fra kl 10-17. Ved spørgsmål Ring venligst til +45 9388 4324,

Adresse:
Kongensgade 43, 9293 Kongerslev

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.