Nordjyllands Batteri Service
Reparation af batteripakke

Hos Nordjyllands Batteriservice tilbyder vi renovering og reparation (rep) af batteripakker, som ikke længere virker eller ikke virker optimalt.

Vores simple proces:

Det første, vi gør, når vi modtager dit batteri, er at finde frem til fejlen. Der kan nemlig være mange forskellige årsager til, at dit batteri ikke virker længere.

Vi reparerer og renoverer batteripakker til:

Men kontakt os endelig, hvis du har en anden slags batteri, du skal have repareret. Vi har mere end 10 års erfaring, med mange forskellige typer batteripakker.

Renovering eller komplet reparation (rep) af batterier

Alt efter hvad undersøgelsen af din batteripakke viser, vurderer vi, om batteripakken kan renoveres, eller om den kræver en komplet reparation.

I nogle tilfælde vil det være nok med en renovering, hvor vi skifter måske bare en enkelt del eller to. I andre tilfælde er det nødvendigt med en komplet reparation. Ved reparation skifter vi alle dele inde i batteriet, så du får et batteri, der er så godt som nyt.

*Vi tilbyder 2 års garanti

Vejledende pris

25,9V:

36V:

De ovenstående priser er vejledende og kan variere.

Aflevering af dit batteri

Afsendelse af batteripakke

Du kan let og hurtigt sende din batteripakke ind til os med et label, du skal blot have adgang til en printer. Brug formularen nedenunder til at udskrive dit label.

Aflevering af batteripakke

Du kan aflevere dit batteri hos os efter aftalte. Ring venligst til +45 9388 4324, før ankomst.

Adresse:
Kongensgade 43, 9293 Kongerslev

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.